(Special Menù also for Sirio Hotel Guests on Half or Full Board Treatment)
Lasagne della Rotta fatte in Casa (Traditional Baked Pasta)
Penne agli Spinaci (Pasta with Spinaches)
Risotto al Pomodoro e Basilico (Rice with Tomato Sauce and Basil)
Trenette con Ragù di Melanzane e Peperoncino (Long Pasta with Aubergines and Red H. C. Pepper Sauce)
Ravioli caserecci in Crema di Toma d’Alpeggio (Raviolis with Alps Cream Cheese Sauce)
Minestra d’Orzo e Verdure (Barley and Mixed Vegetables Soup)
Trancio di Spada profumato alle Erbe (Swordfish fillet Herbs perfumed)
Filetto di Salmerino di Fiume alla Mugnaia ( Lake Fish Fillet meuniere )
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Involtino di Tacchino con Piselli (Turkey Meat Rolls with Green Peas)
Cappello di Torello con Purè (Braised Beef with Mashed Potatoes)
Cotoletta alla Milanese (Breaded Cutlet)
Trancio di Polpettone alle due Carni alla Bismarck (MeatLoaf with two meats)
Tomino alla Piastra con Verdure Grigliate (Soft Cheese with Grilled Vegetables)
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Insalatona della Cuoca (Big mixed Salad)
Carne Cruda alla Tartara (Raw Meat Tartare)
Vitello Tonnato (Veal Slices in Tuna Sauce)
Prosciutto e Melone (Ham and Orange Melon)
Patate arrosto (Roast Potatoes)
Insalata Verde o Mista (Green or Mixed Salad)
Verdure miste al Vapore (Steamed Vegetables Selection)
Borlotti con o senza Cipolla (Browns Beans also Onions bits added)
Pomodori affet